![]() |
Χρήση εφαρμογών Η/Υ ♦Νέες τεχνολογίες στις επισιτιστικές επιχειρήσεις ♦Ms Office – Ανάπτυξη δεξιοτήτων χρήσης Η/Υ (Word, Excel, Internet, Outlook, P.Point, Access) ♦Εφαρμογές διαδικτύου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Internet / email) Οργάνωση και λειτουργία επιχειρήσεων ♦Οργάνωση επιχειρησιακών διαδικασιών επιχειρήσεων επισιτισμού ♦Λειτουργίες Επισιτιστικών Τμημάτων Η έννοια της ποιότητας και της καινοτομίας στη σύγχρονη επιχείρηση ♦Οδηγοί υγιεινής επιχειρήσεων εστίασης – πώλησης τροφίμων ♦Εφαρμογή συστήματος HACCP στη μαζική εστίαση Επικοινωνία- Επαγγελματική συμπεριφορά – Διαχείριση ερωτήσεων, παραπόνων, απαιτήσεων-χειρισμός αντιρρήσεων ♦Τεχνικές επικοινωνίας και ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών μονάδων εστίασης ♦Πλαίσιο κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας Βασική επαγγελματική (ξενόγλωσση) ορολογία Διαχείριση του εργασιακού χρόνου (Time Management) – Ομαδική συνεργασία (Team Work) Υγεία και ασφάλεια στην εργασία Βασικές αρχές εργατικού δικαίου Προετοιμασία του εκπαιδευόμενου για την αγορά εργασίας |
![]() |
|
![]() |
Πιστοποιημένος Χειριστής Τροφίμων με Ασφάλεια - Certified Making Safe Food Handler Certified Customer Service Executive – Πιστοποιημένο Στέλεχος Εξυπηρέτησης Πελατών |
![]() |
|
![]() |
Super Market - Kαταστήματα λιανικού και χονδρικού εμπορίου τροφίμων – ποτών, αποθήκες τροφίμων, βιοτεχνίες και βιομηχανίες παραγωγής και διάθεσης προιόντων διατροφής |
![]() |
|
![]() |
Πωλητής/τρια super market Πωλητής/τρια εμπορίου τροφίμων (χονδρικού ή λιανικού) |