VOUCHER ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ(2.410-2550) ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (HACCP) ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ISO 22000:2005) Χρήση εφαρμογών Η/Υ ♦Νέες Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών Οργάνωση και λειτουργία επιχειρήσεων ♦Η Βιομηχανία - Βιοτεχνία Παραγωγής Τροφίμων – τυποποίησης / επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων ♦Βασικές αρχές management και διοίκησης Η έννοια της ποιότητας και της καινοτομίας στη σύγχρονη επιχείρηση ♦Ποιότητα και Ποιοτικός Έλεγχος ♦Διασφάλιση της Υγιεινής Αξίας των Τροφίμων – Σχεδιασμός και Προετοιμασία Συστήματος HACCP ♦Μελέτη και Ανάπτυξη του Συστήματος HACCP, Ανάλυση και Εφαρμογή των Επτά Αρχών του Συστήματος ♦Διεθνές Πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000, Ανάλυση του Προτύπου ISO 22000:2005 Επικοινωνία- Επαγγελματική συμπεριφορά – Διαχείριση ερωτήσεων, παραπόνων, απαιτήσεων-χειρισμός αντιρρήσεων ♦Επιχειρησιακή Επικοινωνία – Υπηρεσίες υποδοχής πελατών, Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις Βασική επαγγελματική (ξενόγλωσση) ορολογία Διαχείριση του εργασιακού χρόνου (Time Management) – Ομαδική συνεργασία (Team Work) Υγεία και ασφάλεια στην εργασία Βασικές αρχές εργατικού δικαίου Προετοιμασία του εκπαιδευόμενου για την αγορά εργασίας |
|
Πιστοποιημένο Στέλεχος Διαχείρισης Ποιότητας | |
Βιομηχανικές/βιοτεχνικές μονάδες επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων οι οποίες λειτουργούν τμήματα ελέγχου ποιότητας, εφαρμογής συστημάτων HACCP και ISO 22000:2005, εταιρίες παροχής υπηρεσιών τεχνικών συμβούλων για την ανάπτυξη συστημάτων HACCP και ISO 22000:2005 | |
Σύμβουλος συστημάτων ασφάλειας της υγιεινής τροφίμων (HACCP) και συστημάτων διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000:2005) |